0
My Cart
0
×
 x 

0
MY_VMMENU_TITLE


Přes 60 % žen je postiženo alespoň jednou v životě zánětem močových cest. Téměř 50 % žen je postiženo opakujícími se potížemi se záněty močového měchýře do jednoho roku od prvního ataku. Trápí vás také opakující se záněty močového měchýře a už nechcete užívat antibiotika? Pak je vhodné užívat dostatečně silnou kombinaci Brusinek a D-manózy, které Vám zaručí rychlou úlevu od nepříjemných akutních příznaků. Takovéto problémy se ale nevyhýbají ani mužům. U nich je toto onemocnění častější jen ve věku do dvou let a pak po padesátém roce věku, a to především v důsledku zvýšeného výskytu onemocnění prostaty.

Záněty močových cest

Zánět močových cest se týká celého močového ústrojí, tedy močové trubice (uretritida), močového měchýře (cystitida) a ledvin (pyelonefritida).  Ženy trápí právě zánět močového měchýře. Infekce vzniká nejčastěji ascendentně – z tlustého střeva přes hráz do močové trubice. Zánět močových cest začíná u žen kolonizací vaginálního vestibula. Následně se infikuje močová trubice, močový měchýř a vzácně i horní močové cesty. Příčinou vzniku akutních zánětů je až v 85 % tyčinková bakterie Escherichia Coli. Tato bakterie dráždí stěny močového měchýře a vyvolává zánět sliznice.

Příznaky zánětů močových cest

Příznaky zánětů močového měchýře jsou dostatečně známé. Pálení při močení, bolesti v podbřišku nebo úniky moči. Problém nastává, pokud se infekce opakují. Časté používání antibiotik může vést ke ztrátě jejich účinnosti, ke zhoršení zdravotního stavu nebo k různým chronickým komplikacím. Proto dnes i praktičtí lékaři často jako alternativu doporučují užívání extraktů z brusinek s ověřeným obsahem PAC (proanthokyanidy) a také D-Manózu, monosacharid, který se v těle nemetabolizuje.

Co na zánět močových cest

Jak Brusinky působí na zánět močového měchýře?

Hlavním mechanismem účinku brusinek je vyplavení bakterií E. Coli, kterým zároveň zabraňují přichytit se na buněčnou výstelku močových cest. Díky tomu jsou brusinky velmi dobrou alternativou terapie. Ať už v kombinaci s antibiotiky nebo samostatně. Velké množství studií prokázalo, že užívání brusinek významně urychluje léčbu a snižuje i četnost opakovaných infekcí.

Brusinky

Rychlý účinek D-Manózy

Monosacharid D-Manóza není v těle prakticky metabolizován, a tak na něj není významná inzulínová odpověď. Na druhé straně je masivně vylučován do moči. Tam na sebe „váže” bakterie, které pak ztrácejí svoji schopnost uchycení ke sliznici močového měchýře. Klinické studie prokázaly schopnost D-Manózy zabránit nositeli infekcí – bakteriím E. Coli – přilnout k vnitřní stěně ledvin, močového měchýře, močové trubice a prostaty, a tím znemožnily její nežádoucí působení. Nástup efektu D-Manózy je u běžných zánětů rychlý. Za několik dní mohou být nežádoucí bakterie vyplaveny a následuje výrazná úleva od bolestí a potíží.

Efektivní řešení na záněty močových cest

Novinkou v našem eshopu je doplněk stravy Brusinky forte Akut + D-Manóza. Originální likvidní forma produktu nabízí extra silnou kombinaci Extraktu z brusinek (1500 mg) a D-Manózy (2000 mg) v denní dávce prostřednictvím 1 ampulky (shotu). Navíc obsahuje i Vitamin D3 a extrakt ze zlatobýlu pro zdraví močových cest.

Image
  • Extra vysoká dávka 1500 mg extraktu z brusinek (75 mg PAC) a 2000 mg D-Manózy pro akutní použití 
  • Moderní forma likvidního přípravku pro rychlejší vstřebávání a snadnější zažívání 
  • Dostatečně silná dávka v 1 ampulce, není třeba užívat 2 a více tablet
  • Výborná chuť lesních plodů

Udělejte si také svou zkušenost se snadným užíváním, výbornou chutí a především rychlým účinkem novinky Brusinky forte Akut + D-Manóza.

Co na zánět močových cest

Objednávkový formulář
Obrázek Jméno produktu Cena Počet Celkem cena
Businky-FORTE-AKUT-CZE-WEBBrusinky forte Akut 10x25ml
325 Kč
0 Kč
Cena celkem za produkty
0 Kč
ajax-loader Co na zánět močových cest
×

TOP