0
My Cart
0
×
 x 

0
MY_VMMENU_TITLE


Jak docílit mladistvějšího vzhledu bez plastických operací?

Každá žena chce být krásná v jakémkoliv věku. S přibývajícím roky však klesá obsah kolagenu v těle. To ale neznamená, že tvorbu kolagenu nejde podpořit. Zapomeňte na různá dermo séra či krémy a zkuste efektivní a velmi kvalitní vnitřní výživu pleti! Tou jsou právě speciálně vyvinuté kolageny, které díky svému složení působí až v dermální vrstvě pokožky, a mají tedy blahodárný vliv na elasticitu pleti, růst vlasů a nehtů, ale i na celulitidu. Sáhněte po bioaktivních, klinicky ověřených kolagenních peptidech a určitě neuděláte chybu. Díky nim budete vypadat mladistvěji a zároveň také podpoříte své klouby.

DermoCollagen

Proč jsou výjimečné bioaktivní kolagenní peptidy?

Bioaktivní peptidová forma zajištuje co nejlepší vstřebatelnost do lidské pokožky. „Bioaktivní“ znamená, že se jedná o formu kolagenu lidskému tělu vlastnímu. Peptidy stimulují buněčnou syntézu a zajišťují tak tu nejefektivnější vnitřní výživu pokožky, ale také i kloubů, kostí a vazů. Vašemu tělu tak dopřáváte výživu, která je pro něho přirozená. Bioaktivní kolagenní peptidy působí na lepší elasticitu pokožky a vyhlazení vrásek. Blahodárný vliv mají i na celulitidu, která trápí čím dál více žen. Výhodou je, že tyto kolageny mohou užívat i kojící a těhotné ženy, takže i ony hravě podpoří krásu své pleti, vlasů či nehtů. V dnešní moderní době to jde velmi jednoduše z pohodlí domova. Stačí vypít lahodný nápoj.

Dermocollagen

Trápí vás problémy s vlasy, nehty nebo s pletí?

Za problémy s pletí, vlasy a nehty hledejte úbytek kolagenu ve Vašem těle. Kolagen je velmi potřebný, protože tvoří až 75 % objemu lidské pokožky a tvoří důležitou strukturální látku kostí, kloubů, svalů, vaziv a šlach. Zpevňuje hluboké vrstvy pokožky, vypíná ji a efektivně tak působí proti vzniku vrásek a pomáhá vyhladit ty již viditelné. Čím tedy méně kolagenu v těle máte, tím více nastupují projevy stárnutí. Pleť začíná být méně elastická, nesjednocená či málo rozzářená. Objevují se také problémy s její hydratací a celkově se vytrácí její mladistvý vzhled. Obsah kolagenu v těle ovlivňuje i kvalitu nehtů a vlasů. Jakmile ho máte v těle nedostatek, dochází k šednutí vlasů, více vypadávají a ztrácí lesk. Nehtům chybí jejích pevnost a třepí se. Netrapte se prvními příznaky stárnutí a dopřejte svému tělu kvalitní vnitřní péči díky DermoCollagenu.

Dermocollagen

Kvalitní kolagen Vám nejlépe doplní přípravky Provenus DermoCollagen!

Ptáte se, proč zrovna DermoCollagen? Protože je unikátní hned v několika směrech:

  • Jde o nejsilnější kombinaci bioaktivního kolagenu a kyseliny hyaluronové pro redukci a zjemnění vrásek
  • Pozitivní účinek je potvrzen německými studiemi, takže Vaší pleti, nehtům a vlasům dopřáváte skutečně velmi účinnou německou kvalitu
  • Můžete si vybrat, zda zkusíte mořský malinový nebo vepřový pomerančový kolagen.
  • Na užívání DermoCollagenu si zároveň i pochutnáte. Zapomeňte na zápach a nepříjemnou chuť! Oba DermoCollageny výborně chutnají
Dermocollagen

Jak DermoCollageny fungují?

Přípravky DermoCollagen jsou unikátní produkty, protože cíleně působí přímo v hluboké dermální vrstvě pokožky. Základ složení tvoří kombinace bioaktivních kolagenních peptidů patentovaného složení Verisol® spolu s kyselinou hyaluronovou. Jedná se tak o efektivní vnitřní výživu pokožky. Unikátní složení přípravků DermoCollagen zajišťuje tu správnou hydrataci pokožky, a to zevnitř přesně tak jak přirozená hydratace probíhá. Toto působení Dermocollagenů je potvrzeno i německými studiemi! Můžete si vybrat buď mořský kolagen anebo kolagen z vepřového zdroje (tedy nám jako savcům svou strukturou o něco bližší). Obapůsobí stejně efektivně na vaši pleť, vlasy či nehty. Liší se pouze v druhu kolagenu (rybí nebo vepřový) a v příchuti.

Dermocollagen

Chuť a dávkování DermoCollagenů

Přípravky DermoCollagen se vyznačují výbornou pomerančovou či malinovou příchutí. Obsahují minimum sladidel a celková kalorická hodnota jednoho sáčku je tak pouze 50 resp. 69 (Marine) kJ. Proto se nemusíte obávat o vaši váhu. Jejich dávkování je velmi jednoduché. Stačí užívat 1 sáček denně, který nejprve nasypete do sklenice, zalijete cca 2 dcl vody a necháte rozpustit. Poté sklenici vypijete. Oba DermoCollageny jsou bez alergenů, vhodné i pro těhotné a kojící, non GMO a absolutně bezpečný pro dlouhodobé užívání.

Dermocollagen

Výborná chuť a účinnost potvrzeny i skutečnými uživatelkami

Jelikož jsme přesvědčeni o tom, že produkty DermoCollagen jsou vysoce kvalitní a účinné přípravky, které skutečně fungují, nechali jsme je otestovat reálnými uživatelkami na Bety.cz. Na testování se podílelo 43 reálných žen. Výsledky hodnocení byly skvělé, protože DermoCollagen doporučilo 91 % uživatelek. Nejvíce si ženy chválily okamžité zlepšení nehtů, vlasů a rozjasnění či sjednocení pleti. Pro dosažení maximálního efektu je však zapotřebí, aby se DermoCollagen užíval dlouhodoběji. Další pochvalu dostaly tyto produkty za svou skvělou chuť.

×

TOP